Ångerrätt, Retur & Byte

Ångerrätt

När du som privatperson handlar online från Compass of West Coast har du rätt att ångra eller byta ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och oskadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning.

OBS!

  • För att meddela att du har ångrat ditt köp, maila oss på: info@compassofwestcoast.com
  • Returen är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur måste alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.
  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.
  • Förpacka godset väl för att undvika skador.

Reklamation

Compass of West Coast tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Vi åtar oss även att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Om det finns garanti som är längre än 3 år kan du reklamera inom garantiperioden.

Maila oss på info@compassofwestcoast.com din fråga om produkten så hjälper vi dig så gott vi kan.

Returer

Vi följer lagen om distansavtal och erbjuder därför ångerrätt med öppet köp i 14 dagar från att du mottagit varan.

Info om returhanteringsprocessen:

För att returnera en vara, meddela oss om att du vill returnera den inom 14 dagar från att du mottagit den. Du kan meddela oss per e-post. Skicka sedan tillbaka varan, i obruten förpackning, till:

Compass of West Coast

C/O Stonehill Parts AB

Tegelvägen 2

443 61 Stenkullen

Skicka med följesedeln eller en egen anteckning om ordernumret eller din e-postadress, så att vi vet att returen är från dig.

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer du att få återbetalning senast inom 14 dagar från det att Compass of West Coast mottagit den returnerade produkten.

Återbetalning sker av Klarna.

Vi bjuder självklart på returen om det är fel på en produkt eller om vi har skickat fel vara.

Returnerar du p.g.a. att du har ångrat ditt köp bekostar du returen själv. Du kan betala med frimärken, postens vadderade kuvert med porto, eller till köpa frakthandling på postnord.se som du skriver ut själv.

OBS!

Det är av yttersta vikt att produkten ej är använd vid byte/retur samt att alla lappar och emballage ska finnas med i försändelsen av varan.

Läs mer om Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler här:

http://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/